Германският вратар Лорис Кариус се свърза с ФИФА, за да

...
Германският вратар Лорис Кариус се свърза с ФИФА, за да
Коментари Харесай

Кариус отново забърка каша, обърна се към ФИФА

Германският вратар Лорис Кариус се свърза с ФИФА, с цел да заяви за неизплащането на заплати в Бешикташ и изиска неотложно да се стигне до преустановяване на договорът му с турския гранд. Това бе обявено от членът на борда на шефовете на „ орлите “ Ердал Торуногулари, посредством една от обществените мрежи.

„ Кариус се свърза с ФИФА поради неизплащането на заплатата му, с цел да изиска преустановяване на контракта си. Той желае да му платим за месеците, в които не е играл. Иска да получи парите си несправедливо.

26-годишният вратар ще бъде запомнен със слабите си изяви във финала на Шампионската лига през 2018 година, когато направи две фрапантни неточности, които костваха трофея на Ливърпул за сметка на Реал Мадрид.

От тази нощ стражът не е играл още веднъж с фланелката на „ мърсисайдци “ и бе даден чартърен в Бешикташ. За турският гранд има 55 дуела в Суперлигата и още 10 в Лига Европа.

Бъдещето на Кариус обаче не е ясно, тъй като в случай че приключи контракта си с Бешикташ, той ще би трябвало да се върне в Ливърпул. Но сигурно в отбора на Юрген Клоп няма място за него, защото той разполага с Алисон и Адриан. Лорис Кариус има контракт с Ливърпул до 2022 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР