Германският шампион Байерн Мюнхен надви Фраийбург с класическото 3:0 у

...
Германският шампион Байерн Мюнхен надви Фраийбург с класическото 3:0 у
Коментари Харесай

Байерн с класика срещу Фрайбург на “Алианц Арена”

Германският първенец Байерн Мюнхен надделя Фраийбург с класическото 3:0 вкъщи в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата, която се състоя на “Алианц Арена ”.


Първото попадение за “баварците ” падна още в 12-ата минута, а в негов създател се трансформира Кингсли Коман. В 25-ата минута Лерой Сане удвои преднината на домакините, а в 44-ата минута той още веднъж бе прецизен, само че тогава голът му бе анулиран поради засада. Крайното 3:0 на таблото оформи Кингсли Коман и означи собствен втори гол в срещата. Това се случи в 85-ата минута.

С този триумф отборът на Юлиан Нагелсман заема трето място във краткотрайното класиране с актив от 17 точки, а Фрайбург е на 8-ата позиция с 10 пункта. След паузата Байерн в шампионата ще играе с Майнц, а Фрайбург ще се изправи против Бохум.

По-рано денем Байер Леверкузен се върна на върха в Бундеслигата след рутинна домакинска победа с 3:0 над последния Кьолн и продължи сполучливия си старт на сезона.

Леверкузен стартира чудесно дуела и поведе в 22-ата минута, когато Йонас Хофман приключи с гол мощна офанзива на отбора. Жереми Фримпонг се разписа в 32-та минута за 2:0, а Виктор Бонифаций със седмия си гол акцията вкара третия гол през второто полувреме.

Шестте победи и едно тъждество са най-хубавият старт на Леверкузен в Бундеслигата и отборът наподобява от ден на ден като главен противник на Байерн, който завоюва последните 11 трофеи в Германия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР