Германският модел Хайди Клум е живият пример за това, че

...
Германският модел Хайди Клум е живият пример за това, че
Коментари Харесай

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и…


Германският модел Хайди Клум е живият образец за това, че даже и многодетните майки могат да са в съвършена форма. Самата тя наподобява зашеметяващо даже и след трите раждания.

 

Разбира се няма никакво подозрение, че в основата на съвършената й форма стоят тренировките и желязната дисциплинираност в храненето, като преди всичко несъмнено остава желанието.

 

Последният път, в който звездата се появи под светлините на прожекторите, накара всички да ахнат и да не могат да откъснат взор от нея.

Красавицата се появи на празненство в Калифорния, за което бе заложила на извънредно смела рокля, наподобяваща значително на захарен памук.

 

Сребристите нюанси на тоалета й в комбиниране с перлите, подчертаваха скулптурните й форми и извивките на горещото й тяло. Едва ли има някой, който е в положение да не помни хълбоците, изваяните ръце, талията, бюста й и дългите й крайници.

 

Истината е, че Хайди Клум наподобява също толкоз съвършено към днешна дата, колкото и в зората на кариерата й. В допълнение тя бе заложила на влажен резултат за косата си, който създаваше чувството, че преди малко си е взела душ. Черешката на тортата бе необятната усмивка на хубавицата, която действаше повече от хипнотизиращо.

 

При все, че роклята й така и така бе много разголена, тя бе заложила на цепка, която стигаше безусловно до дупето й.

Източник: jenata.blitz.bg









Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР