Германският колос Байерн (Мюнхен) продължава да диктува събитията в група

...
Германският колос Байерн (Мюнхен) продължава да диктува събитията в група
Коментари Харесай

Байерн е близо до класиране в следващата фаза след ценен триумф в Истанбул

Германският исполин Байерн (Мюнхен) продължава да диктува събитията в група " А " на Шампионската лига. Селекцията на Томас Тухел реализира трета поредна победа, която я приближи покрай осминафиналите в най-престижната клубна конкуренция.

Хари Кейн и компания имаха сложната задача да оцелеят в Истанбул при гостуването си на намиращия се в напредък Галатасарай. В последна сметка баварците свършиха своята работа и се поздравиха с скъп триумф 3:1.
 Снимка 639000
Източник:

Началото на дуела бе вдъхновяващо за Байерн, откакто Кингсли Коман даде ранен задатък на гостите. В 30-ата минута паритетът беше възобновен, откакто Мауро Икарди беше прецизен от дузпа. Аржентинската звезда още веднъж заложи на нещо ексцентрично при осъществяването си от бялата точка. Този път обаче то сполучи и красива " Паненка " откри мрежата на Улрайх.

Байерн ловко дочака своя миг и в 73-ата минута още веднъж поведе в резултата. Хората на Тухел разпростряха отлична офанзива по десния фланг, а Джамал Мусиала реши да продължи кълбото за Кейн. Англичанинът реши да вкара технично с пета, но опитът му бе блокиран от пазещия го Боу. При повторната си опция №9 на гранда нямаше амнистия и от близко простреля Муслера за 1:2.

Оттам насетне бойният дух на " чим-бом " като че ли се срина, а голът на спокойствието вкара Мусиала. Този път Кейн му върна жеста с основно подаване, което остави на немския национал нужното време, с цел да откри оптималния си голов изстрел.
 Снимка 639001
Източник:

До края Галатасарай не се отхвърли да търси късен непълен поврат, само че гол на домакините в самия край беше анулиран заради засада.
 Уличен пердах избухна сред последователи на Галатасарай и Байерн
Уличен пердах избухна сред последователи на Галатасарай и Байерн

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР