Германският канцлер Олаф Шолц коментира, че не вижда в момента

...
Германският канцлер Олаф Шолц коментира, че не вижда в момента
Коментари Харесай

Шолц не очаква войната да приключи бързо, а Путин не желае да преговаря

Германският канцлер Олаф Шолц разяснява, че не вижда сега предпочитание от съветския президент Владимир Путин да договаря по въпроса с Украйна, оповестяват медиите в Германия, които цитират канцлера от партньорски медии на Neue Berliner Redaktionsgesellschaft.

 

Шолц не чака войната в Украйна да завърши бързо. Украйна, въпреки това, би трябвало " сама да реши какви условия е подготвена да одобри за мир ".

 

Канцлерът споделя, че е уверен, че Германия ще премине добре идната зима. Газохранилищата са добре запълнени, а инфраструктурата за импорт на сила продължава да се уголемява. " Това ще ни помогне идната зима. "  

 

Шолц твърди, че сметките за сила също ще бъдат поносими за жителите през идната година. " Поради огромните вложения в опазването на климата, Германия ще може да реализира темпове на напредък за известно време, както последно се случи през 50-те и 60-те години на предишния век. "

 

През идващите десетилетия безработицата към този момент няма да бъде главен проблем, " в противен случай, ще има дефицит на служащи ". Това важи и за регионите в Източна Германия, които са изключително наранени от структурни промени.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР