Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да забрани на

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да забрани на
Коментари Харесай

COVID-19: Меркел иска да забрани влизането от Великобритания в ЕС

Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да забрани на пасажерите от Обединеното кралство да влизат в Европейския съюз заради разпространяването на разновидността на ковид Делта на Острова.

Това разкри " Таймс ".

Очаква се Меркел да повдигне въпроса по време на съвещание на комитета за реакция на политическата рецесия в съюза в понеделник, твърди вестникът.

Меркел ще упорства Обединеното кралство да бъде несъмнено за " тревожна страна ", се прибавя в отчета. Според източник от английското държавно управление обаче канцлерът е " все по-изолиран " и се сблъсква с съпротива от страни като Гърция и Испания, които разчитат на доходи от английски туристи. " Много страни ще си помислят, че това е тяхно лично решение, а не едно, което да бъде взето в Берлин ", изясни източникът.
 Мутация на разновидността - Covid вид Делта е рисков, само че откриха и Делта плюс
Мутация на разновидността - Covid вид Делта е рисков, само че откриха и Делта плюс

Възможно е да е по-преносим и терапиите с моноклонални антитела да са по-малко ефикасни

Вероятно по-строги гранични ограничения биха могли да забавят разпространяването на този вид на ковид и даже някъде да са го предотвратили, само че политиците би трябвало да създадат явен компромис сред цялостните ограничавания и прекъсване на навлизането на разнообразни вируси, считат специалистите.

Бързото разпространяване на вид Делта на ковид във Англия и Европа постанова ускорение на имунизационните акции. Това твърди английски здравен специалист, съгласно който единствено при цялостна имунизация на допустимо максимален брой хора вирусът може да бъде подложен под надзор .
 В Съединени американски щати оповестиха разновидността
В Съединени американски щати оповестиха разновидността " Делта " за най-голямата опасност в битката против ковид

Половината от новозаразените в Съединени американски щати са с разновидността " Делта "

Според прогноза на Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите, вид Делта ще аргументи 70% от новите инфекции в Европейски Съюз и Европейската икономическа зона до началото на август.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР