Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Меркел: Новото правителство трябва да заработи възможно най-бързо

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила приветства безапелационния избор на социалдемократите да вземат участие в коалиция с нейните консерватори и съобщи, че новото държавно управление би трябвало да проработи допустимо най-бързо, с цел да се оправи с въпроси като интернационалната комерсиална политика, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

Всеки ден виждаме и чуваме, че Европа би трябвало да ускори позициите си и гласът на Германия би трябвало да се чува ясно наред с този на Франция и други страни членки, съобщи през днешния ден Меркел на среща с управлението на своя Християндемократически съюз (ХДС), представена от Агенция Франс Прес. Това изключително доста се отнася за въпроси като интернационалната комерсиална политика, от която зависят доста работни места в Германия, като отвореността в конкуренцията с Китай и обстановката в Сирия, означи тя.

Канцлерката посочи, че новото държавно управление би трябвало да стартира работа бързо и че е "положена доста, доста добра основа за взаимна работа в ръководството ", откакто 66 % от членовете на социалдемократическата партия са подкрепили ново партньорство с консерваторите. Очаква се на 14 март Народното събрание да преизбере Меркел за канцлер, поставяйки завършек на най-дългия интервал без нов кабинет след избори в следвоенната история на Германия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР