Германският Бохум посвети материал на ЦСКА преди контролата между двата

...
Германският Бохум посвети материал на ЦСКА преди контролата между двата
Коментари Харесай

Бохум за ЦСКА: Излизаме срещу мултикултурен отбор, воден от треньор със звучно име

Германският Бохум посвети материал на ЦСКА преди контролата сред двата отбора. Проверката ще се организира през днешния ден от 16:00 часа българско време в Марбея.

Ето какво пишат от отбора от Втора Бундеслига:

Нашият противник в сряда: ЦСКА (София)

ЦСКА е най-успешният български клуб. " Армейците " са спечелили 31 трофеи, последната преди повече от 10 години. Към тях прибавят и 20 купи на страната. ЦСКА стига полуфинал за КЕШ през сезон 1981/82, само че отпадат от Байерн (Мюнхен) след победа с 4:3 в първия мач. " Баварците " печелят с 4:0 във втория.

През този сезон ЦСКА отпадна в третия квалификационен кръг на Лига Европа, откакто бе отхвърлен от Копенхаген. Преди това те отстраниха ФК Рига (Латвия) и Адмира Вакер (Австрия).

Най-известният футболист на отбора за всички времена евентуално е Христо Стоичков, който по-късно става звезда на Барселона. Добре познати в Бундеслигата са Димитър Бербатов (Байер Леверкузен), Йордан Лечков (Хамбургер), Емил Костадинов (Байерн).

В настоящия състав на ЦСКА има малко повече от шепа българи. Може да се каже, че формалният език в тима е португалски. " Червените " разполагат с четирима бразилци, трима португалци и футболист от Кабо Верде. Мултикултурният състав (тимът разполага още с хърватин, словак, литовец, ганаец и състезател от Гвинея Бисау) е квалифициран от сърбин със звучното име Нестор ел Маестро. От 2006 до 2008 година той беше треньор в Шалке.

 ЦСКА без Жеферсон по време на контролите в Испания
ЦСКА без Жеферсон по време на контролите в Испания

Не е ясно по кое време бразилецът ще се причисли към " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР