Германските медии пишат, че Вие, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян

...
Германските медии пишат, че Вие, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Дано някой ден си изясним как в България се появи властовата перверзия

Германските медии пишат, че Вие, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян определяте тактиката на митингите. Така ли е? И по какъв начин координирате тази тактичност в народен мащаб?

Проф. Велислав Минеков: Всъщност… Всъщност въпросът Ви е противен. Но е предстоящ. Не е задаван от Вашите сътрудници тук. На мен ми се постанова да внимавам за всяка своя дума. Ужасно е, май се завърнахме във времето на моята младост. Пак би трябвало да внимавам какво споделям или споделям, какво пиша, кому давам отговор.

И въпреки всичко?

Проф. Велислав Минеков: Това не е елементарен митинг, това е война на жителите против окупираната от мафията страна. Време беше… Трябваше да се случи. Признанието, че сме освен основателите на митинга, само че и негови координатори, основава заплаха. Но то е по този начин. Явно този нов за мен поминък се учи в придвижване. Впрочем, ние към този момент създадохме структури в 36 града. Най-мъчно е обединяването сред другите групи от протестиращи. Тук постигнахме сложен, само че предстоящ триумф. В основания координационен щаб имаме към този момент сериозен екип от доброволци, IT-специалисти, програмисти, медийни специалисти, политолози, социолози… Добър тим, трогателни са. Млади хора, край които наподобявам като техен татко, в случай че не и дядо. Въобразявах си, че съм преподавател, а те ме трансфораха в възпитаник. Работят 24 часа в денонощието. Редуват се и спят на две канапета, или просто на пода. Прехраната е деливъри отпадък, студена пица и дюнери…

И тъй като споменахте немските медии: медиите в Европа и по света в действителност отразяват нашия митинг., Арте, в списание " Шпигел ", във вестниците ТАЦ, ФАЦ, " Ди Велт " … И още в " Гардиън ", " Фигаро ", " Ел Паис ". Европейските медии са изцяло справедливи - и популярност Богу, че ги има. Бедата е в държанието на европейските политици и тяхното безмълвно единодушие с превзелата ни корупция и ръководещата мафия. Това безмълвие, за жалост, поражда подозрение по отношение на нашата европейска принадлежност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР