Германските фабрики през юли отбелязаха спад в поръчките, след като

...
Германските фабрики през юли отбелязаха спад в поръчките, след като
Коментари Харесай

Голяма поръчка преобърна фабриките. Индустрията с нови нужди

Германските заводи през юли означиха спад в поръчките, откакто през юни записаха неочакван ръст подсилен от високото търсене в аерокосмическия бранш, разгласи федералната статистическа работа " Дестатис ", съобщи Ройтерс.

Според данните демонстрират, входящите поръчки са намалели с 11,7 на 100 по отношение на предходния месец на сезонно и календарно изгладена база. Спадът е доста по огромен от предстоящото от анализаторите намаляване с 4 на 100, добавя Ройтерс.
-->
" Големите съмнения в при новите поръчки, следени през последните месеци, продължиха да се следят през и юли 2023 година ", показаха от " Дестатис ". От там прибавиха, че мощното намаляване през юли е в следствие от голяма поръчка в производството на детайли за въздухоплавателни и галактически апарати през предходния месец. Поръчките регистрираха непредвиден скок през юни, повишавайки се с ревизирани 7,6 на 100 на месечна база, по отношение на упованията за спад от 2,0 на 100.

На годишна база, по отношение на юли 2022 година, понижението на поръчките е с 10,5 на 100.

" Германия е мощно подвластна от световната стопанска система – последната не е в добра форма сега, затова не е изненадващо, че главният банкет на поръчки е слаб ", съобщи Томас Гитцел от Ви Пи Банк Груп (VP Bank Group), написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР