Германската полиция е арестувала 29-годишен мъж, заподозрян в международна търговия

...
Германската полиция е арестувала 29-годишен мъж, заподозрян в международна търговия
Коментари Харесай

Търговията с дрога се пренася в интернет

Германската полиция е арестувала 29-годишен мъж, обвинен в интернационална търговия с опиати по интернет посредством анонимни уеб страници. Пратките достигали по пощата до клиентите във Федералната република, съобщи Reuters.

Според известието от Берлин при взаимната интервенция с холандските управляващи са били конфискувани 400 хиляди евро, 75 кг екстази, марихуана, кокаин, амфетамини и хероин от апартамент в Холандия, населяван от обвинения и неговата майка. Дилърът и съучастниците му под псевдонимите "Mr. Drug Commander " и "Drugs Squad " са получавали поръчки основно от Германия посредством уеб страници като "Hansa Market " и "Dream Market ".

Главният обвинен е бил арестуван на 9 ноември на влизане в Германия с желанието на разпрати 34 доставки с опиати. Ден по-рано в баварския град Инголщат е бил задържан мъж, поръчал марихуана и амфетамини. Холандските управляващи не престават да търсят други членове на бандата.



Германската полиция заяви, че следствието е почнало през август. През октомври са били осъществени първите шест ареста в Кобург, Бавария, което е довело до идентифицирането на други 12 купувачи.

Митническата работа в Берлин заяви през юли, че от началото на годината е конфискувала близо пет тона опиати в северните пристанища на страната, което е три пъти повече от конфискуваното през цялата 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР