Германската марка за премиум автомобили Porsche представи plug-in хибридна версия

...
Германската марка за премиум автомобили Porsche представи plug-in хибридна версия
Коментари Харесай

Porsche представи новия Cayenne вече и като хибрид

Германската марка за премиум коли Porsche показа plug-in хибридна версия на настоящото потомство Cayenne. То ще се появи на пазара в Европа края на май 2018 година, написа в уеб страницата porsche.com.

Porsche Cayenne E-Hybrid е оборудвано с трилитров, V-образен, шестцилиндров мотор с оптималната мощ от 340 конски сили, който е смесен с електромотор с спомагателни 136 конски сили. Общата оптималната мощ на първокласното SUV е избрана на 462 конски сили, а оптималният въртящ миг на системата е 700 Нм.

Хибридната версия на Porsche Cayenne е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 253 км/ч, а според от токоизточника, презареждането на батерията му лишава от 7.8 до 2.3 часа.

 Снимка 354065
Източник:

В чист електрически режим, Porsche Cayenne E-Hybrid може да измине до 44 километра, като оптималната скорост на придвижване без обособяване на нездравословни излъчвания може да е до 135 км в час.

С пазарното лансиране на Cayenne E-Hybrid, от Porsche вкарват в модификационното му портфолио и няколко нови оферти във връзка с оборудването, отбелязва auto-press.net.

 Снимка 354066
Източник:

За първи път в автомобил на марката може да участва прожекционен head-up екран, а измежду другите новости са масажните седалки, образован цифров помощник Porsche InnoDrive, 22-цоловите алуминеви джанти, предно стъкло с затопляне и други.

Базовата цена на модела за територията на Германия е избрана на 89 822 евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР