Германската компания Райнметал (Rheinmetall) сключи споразумение с украинския държавен конгломерат

...
Германската компания Райнметал (Rheinmetall) сключи споразумение с украинския държавен конгломерат
Коментари Харесай

Врагът пред портите на Русия: Германският Райнметал ще ремонтира танкове за Украйна

Германската компания " Райнметал " (Rheinmetall) подписа съглашение с украинския държавен конгломерат " Укроборонпром " за основаване на взаимно дружество за произвеждане и ремонт на танкове в Украйна, писа в. " Ханделсбрат ", като цитира основния изпълнителен шеф на сдружението, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Договорите са подписани ", декларира пред изданието Армин Папергер, допълвайки, че съдействието планува поддръжка и ремонт на бронирани машини, а производството ще се развива в допълнение.

" Райнметал " ще държи контролния пакет от 51 на 100 от новата компания и ще я ръководи. Според " Ханделсблат " в околните дни ще бъдат подписани още две съглашения - за произвеждане на муниции и за противовъздушна отбрана.

" Украйна ще завоюва от цялостния трансфер на технологии, както и от доставките на военно съоръжение в кратковременен проект ", споделя Папергер пред " Ханделсблат ".

Изданието цитира и шефа на " Укроборонпром " Юрий Хусиев, който приветства решението на " Райнметал " да поддържа Украйна във войната ѝ с Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР