Германия ще играе срещу домакините от Австралия на полуфинал, който

...
Германия ще играе срещу домакините от Австралия на полуфинал, който
Коментари Харесай

Германия на полуфинал за Юнайтед къп

Германия ще играе против домакините от Австралия на полуфинал, който ще се състои на следващия ден след първия конфликт сред отборите на Полша и Франция. Германците победиха тима на Гърция на полуфинал с 2-1 на отборния шампионат за смесени двойки Юнайтед къп, който се организира в австралийските градове Сидни и Пърт.

Александър Зверев обезпечи задатък на отбора на Германия, откакто се наложи над гърка Стефанос Циципас с 6:4, 6:4 в първия мач от последния четвъртфинален дуела. Олимпийският първенец Зверев осъществя по един пробив в двата сета, което му беше задоволително за крайния триумф. " Трябваше да бъда нападателен, тъй като знам, че Стефанос е може би най-агресивният в целия Тур. Изключително мъчно е против него и по тази причина нямам добър баланс до момента ", разяснява германецът след успеха си. 

Германката Анжелик Кербер позволи първа огромна загуба след завръщането си на корта, като загуби от гъркинята Мария Сакари с 0:6, 3:6.

На смесените Лаура Зигемунд и Александър Зверев демонстрираха по-стабилна игра и се постановиха над гръцката двойка Мария Сакари и Петрос Циципас с 6:3, 6:3. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР