Германия се изправя срещу Коста Рика в решителен мач от

...
Германия се изправя срещу Коста Рика в решителен мач от
Коментари Харесай

Германия мисли само за победата срещу Коста Рика

Германия се изправя против Коста Рика в съдбоносен мач от група Е на Мондиал 2022. Двубоят на стадион " Ал Байт "  е през днешния ден от 21:00 часа. Бундестима изненадващо заема последното място във краткотрайното класиране след два изиграни мача и една точка в актива си. Маншафта отстъпи на Япония с 1:2 и приключи наедно 1:1 с Испания. Възпитаниците на Ханзи Флик са длъжни да победят Коста Рика, освен това безапелационно, и да се надяват на позитивна развръзка в срещата сред Испания и Япония, с цел да си обезпечат място на осминафиналите в Катар. 

Коста Рика стартира с тежка загуба с 0:7 от " Ла Фурия ", а по-късно надделя с 1:0 " самураите " и мечтае за класиране в елиминационната фаза на шампионата. 

Нов неуспех и второ следващо отпадане в групите на Мондиал няма да бъде признато по никакъв начин добре в Германия, заради което футболистите са пределно мобилизирани да победят днешния си противник. Германия не игра едва и в двата си мача досега, само че резултатите на този стадий липсват. 

Очаква се селекционерът Ханзи Флик да направи някои промени в своя състав и измежду титулярите да стартира героят от мача с Испания Никлас Фюлкруг. Нападателят на Вердер Бремен изравни резултата десетина минути преди края, откакто влезе от пейката. Днес от първата минута най-вероятно ще започва и Лерой Сане. 

За Коста Рика равенството може да е задоволително за продължение напред, само че това ще зависи и от резултата в другата среща от групата. 

Този дуел ще влезе в историята и с различен факт - за първи път на Световно състезание напълно женска съдийска бригада ръководена от французойката Стефани Фрапар ще управлява срещата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР