Германия прие нов пакет мерки за спестяване на енергията днес.

...
Германия прие нов пакет мерки за спестяване на енергията днес.
Коментари Харесай

Германия гаси лампите след 22 часа, за да пести енергия

Германия одобри нов пакет ограничения за икономисване на силата през днешния ден. С тях страната ще понижи потреблението на газ с предложените от Европейската комисия 15%.

През зимата публичните здания в Германия, както и офисите ще се отопляват до не повече от 19 градуса. Това е една от ограниченията, които Бундестагът в Берлин през днешния ден одобри като наложителна за идната зима. Паметници и здания, както и множеството витрини на магазини ще гасят осветлението след 22 часа. Тези ограничения ще бъдат в действие в идващите 6 месеца.

Големите вериги магазини също по този начин към този момент стопираха ескалатори и асансьори и оставиха единствено по един за хора, които не могат да употребяват стълбите.

Ограничения ще има и за семействата. Вече е неразрешено отоплението на басейни с газ или ток. Договорите за наем, в които е упомената наложителна минимална температура през зимата, ще бъдат поправени и това обвързване ще отпадне. Енергийните компании са длъжни да уведомят всички свои клиенти преди началото на отоплителния сезон каква е прогнозната цена за отоплението им през зимата.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР