Германия определи Франция и Дания като зони с висок риск

...
Германия определи Франция и Дания като зони с висок риск
Коментари Харесай

Германия определи Франция и Дания като огнища на Covid

Германия дефинира Франция и Дания като зони с висок риск от заразяване с ковид, по тази причина ще наложи карантина на неимунизирани пасажери от двете страни, оповестиха немските здравни управляващи.

Изискването влиза в действие в неделя и ще се ползва и за пасажери от Норвегия, Ливан и Андора, като тези, които не са имунизирани или преболедували, ще би трябвало да се карантинират и да се тестват наложително на петия ден от карантината.
Въвеждат документи с QR кодове за посещаване на публични места в Русия
Законопроектът, предусещащ въвеждането на документи с QR кодове за посещаване на публични места в Русия, се разисква на второ четене...
Прочети повече
Министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах заяви, че Германия отбелязва растеж на новозаразените, по тази причина би трябвало да се приготви за „ всеобща пета вълна “ от  Омикрон.

" Трябва да се подготвим за невиждано за нас предизвикателство - даже разновидността Омикрон да не е толкоз тежък, въпреки всичко ще има потребност от доста хоспитализации ", сподели Лаутербах пред кореспонденти.

Германия наложи още веднъж здравни ограничавания след огромен брой случаи на инфектирани. Карантинните ограничения включват възбрана на неимунизирани да посещават заведения за хранене и молове.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР