Германия и Украйна завършиха 3:3 на Везерщадион в контролна среща. Германците

...
Германия и Украйна завършиха 3:3 на Везерщадион в контролна среща.
Германците
Коментари Харесай

Прекроена Германия направи зрелищно 3:3 с Украйна в контрола

Германия и Украйна приключиха 3:3 на " Везерщадион " в контролна среща.

Германците поведоха в резултата още в шестата минута. Мариус Волф насочи удар, който се отби в Никлас Фюлкруг и влетя в мрежата на Анатолий Трубин. 

В 11-ата минута Давид Раму пропиля добър късмет да удвои преднината на Бундестима. 

Украйна стигна до изравнителното попадение в 19-ата минута, когато прецизен бе Виктор Циганков. Голът бе преразгледан с ВАР, само че в последна сметка бе приет. 

Само четири минути по-късно украинците обърнаха развоя на събитията в своя изгода, откакто Михайло Мудрик принуди Антонио Рюдигер да отклони топката в личната си врата. 

В 31-ата минута Трубин се оправи с удар на Раум и мазета, а в края на първата част Олександър Тимчик остана на сантиметри от гола. 

В началото на втората част гостите вкараха и трети гол. Артьом Довбик подаде в наказателното поле, а Виктор Циганков от близко прати топката във вратата на Кевин Трап за 1:3. 

Седем минути преди края на постоянното време германците понижиха пасива си. С удар в долния десен ъгъл Кай Хаверц се разписа за 2:3. 

В 90-ата минута Германия получи правото да извърши дузпа след нарушаване против Хаверц. Зад топката застана Йозуа Кимих, който оформи крайното 3:3. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР