Германия и Франция взеха курс на конфронтация в отношенията с

...
Германия и Франция взеха курс на конфронтация в отношенията с
Коментари Харесай

Die Welt се гневи на изненадващо искане на Бойко Борисов от Лондон

Германия и Франция взеха курс на борба в връзките с Русия, написа Die Welt в обявата си „ Es ist jetzt viel härter als im Kalten Krieg “, написа Блиц.

При довеждане докрай на срещата на държавните глави и министър председателите от Европейски Съюз Ангела Меркел и Емануел Макрон декларирали, че ще одобряват спомагателни ограничения срещу Москва поради отравянето на някогашния двоен разузнавач Скрипал.

В Брюксел разчитаха, че доста европейски страни ще последват образеца на Англия и ще изгонят съветските дипломати, продължава изданието. Някои страни като Гърция, България и Австрия демонстрираха сериозна конфигурация и желаеха доказателства за съветската виновност.
 
Die Welt отбелязва, че българският министър председател Бойко Борисов, чиято страна в този момент ръководи Европейски Съюз, декларирал, че в този момент в света се е основала „ по-твърда обстановка, в сравнение с в годините на Студената война ”. Тогава най-малко имаше някакви правила, показал той. „ Сега всички са по този начин твърди, че ме обгръща песимистично въодушевление ” – добавил той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР