Гери-Никол все повече се опитва да компенсира угасналата си кариера

...
Гери-Никол все повече се опитва да компенсира угасналата си кариера
Коментари Харесай

Коя е тази лелка: Гери-Никол ужаси мрежата с увиснало "виме" и пошлост, а е едва на 24! (СНИМКИ)

Гери-Никол от ден на ден се пробва да компенсира угасналата си кариера с пошла визия и още по-пошли изцепки в мрежата, само че към този момент става тривиално. И брутално даже. Тези дни тя потресе почитателите си с голямо, само че виснало от тежестта на силикона " виме ", което тресеше пред очите им от Дубай.

Оказа се, че певицата си е наблъскала общо към 1300 кубика в пазвата и обилно се хвали, както с имплантите, по този начин и с щръкналите им зърна. Цялостната й визия обаче е меко казано груба и тотално нехарактерна за момиче на нейните години.

Та тя е едвам на 24 лазарника, само че никой не може да й ги даде. Дори почитатели в нета я дефинират като застаряваща лелка с държание на магистрална труженичка - нещо, към което явно варненката се стреми с всички сили.

Помним скорошното й присъединяване в Хелс Китчън, когато отиде там с компания и поръча цялото меню. Гери беше в обкръжението на няколко мъже, само че тя се държа най-просташки от всички тях. Не спря да се кикоти грозно и шумно от самото начало и даже самият началник Ангелов се задържа при нея за по-малко от минута - след това офейка.

" Виждаме го всякога Виктор Ангелов, по какъв начин се държи общително, посреща и си приказва даже с редица чалга певици. Само тази обаче не можа да я изтрае и му личеше. Но то такава дивотия търпи ли се?! ", разясниха фенове в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР