Гери-Никол и MMA боецът Дани Илиев са се разделили окончателно,

...
Гери-Никол и MMA боецът Дани Илиев са се разделили окончателно,
Коментари Харесай

Гери-Никол била шута на Дани Илиев заради родителите си

Гери-Никол и MMA боецът Дани Илиев са се разделили дефинитивно, тръби последната клевета. Това се удостоверява и от обстоятелството, че обществените мрежи не се следват взаимно, видя HotArena.

Говори си, че Дани зарязал наперената варненка поради друга мацка, която по този начин завъртял главата на спортиста, че той бързо  сменил Гери с нея. Връзката на изпълнителката и мускулягата куцала отдавна. Причина за това били доста задължения на двамата, които попречили срещите им.

Близки до двойката издават, че не трети човек е разделил Гери и Дани, а околните на певицата. Семейство на русокоската не одобрявало MMA боеца. Родителите на звездата не считали, че хубавецът е подобаваща партия за сполучливата им дъщеря, написа „ България Днес “.

Дали още разделят една постелка, Гери-Никол не разяснява. Певицата няма табиет да разисква персоналния си живот. Илиев бе първият мъж, за който Гери призна. Преди да го срещне, тя дълго време споделяше, че е сама и любовните тръпки са на назад във времето в живота й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР