Гергана Стаменова е влязла в „Ергенът“ с измама! Певицата Гергана Стаменова

...
Гергана Стаменова е влязла в „Ергенът“ с измама!
Певицата Гергана Стаменова
Коментари Харесай

Гергана от „Ергенът“ лъже за възрастта си!

Гергана Стаменова е влезнала в „Ергенът“ с машинация!
Певицата Гергана Стаменова се оказа освен нахална, само че и нагла, тъй като лъже най-брутално в шоуто „Ергенът“. Тя се показва за 24-годишна, а в действителност е на 29 година



Гергана е решила да скрие 5 години от възрастта си, с цел да има по-големи шансове да впечатли Виктор Стоянов. Той обаче не се трогна и по никакъв метод не наподобява заинтригуван от нея.

Истината за Гери лъсна от нейното присъединяване в „Мис Плеймейт 2016“. Там тя се показва като 24-годишна жена от София, приключила „Публична администрация“ в УНСС.

Снимките на „Ергенът“ са от лятото на 2021 година В шоуто Гергана отново се показва като 24-годишна. Как цели 5 години е останала на 24 година, единствено тя си знае.

Въпреки че се показва за певица, Гери е изцяло непозната на феновете. Освен това и певческите й благоприятни условия са подложени на съществено подозрение, откакто попя много подправено на Ергенът в един от епизодите.

Наглостта на Гергана нервира множеството девойки в шоуто. Тя не стопира да се натиска на Виктор по най-просташкия метод. Веднъж го накара да й целуне раната на крайници, а след това пък му се навря непосредствено в скута, само че той не реагира и даже изиска да се върнат при останалите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР