ГЕРБ води убедително с двойно по-голям резултат от Продължаваме промяната.

...
ГЕРБ води убедително с двойно по-голям резултат от Продължаваме промяната.
Коментари Харесай

23 250 гласуваха в анкетата на TrafficNews за изборите! Вижте резултатите

ГЕРБ води безапелационно с двойно по-голям резултат от Продължаваме промяната. Това демонстрира анкетата на TrafficNews, в която са дали своят вот 23 250 души. Анкетата с въпрос " За коя групировка ще гласувате? ", бе оповестена на платформата незабавно, след разпускането на държавното управление на Кирил Петков. Тя отразява настройките на читателите на уеб страницата. 
Прочетете още
11,2% заявяват, че ще гласоподават за " Възраждане ", " Български напредък " на Стефан Янев събира 5, 22% от вота. Българска социалистическа партия и Демократична България имат съвсем еднакъв брой гласове в анкетата - към 5%. Поради спецификата на електората на Движение за права и свободи, анкетата не отразява действителния брой гласоподаватели, решили да поддържат групировката. " ИТН " са малко под 4% преграда. 2% ще гласоподават за други обединения. 7% от интервюираните ще решат в последния миг за кого ще пуснат бюлетина, а 11,2% са безапелационни, че няма да гласоподават. 



TrafficNews сондира мнение и по тематиката, стартирана от водача на " ИТН " Слави Трифонов, който преди месец изиска да бъде извършен референдум, за да каже народът желае ли България да стане президентска република или да остане парламентарна. Идеята, която бе разчетена като избирателен ПР от политолозите, а по-късно безшумно бе претопена измежду други предизборни обещания, не среща сериозна поддръжка. Повече от 56% от гласувалите желаят България да остане парламентарна република. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР