ГЕРБ възмутени от статуса на Таско Ерменков за изборите в

...
ГЕРБ възмутени от статуса на Таско Ерменков за изборите в
Коментари Харесай

НС се нажежи до гьобелсова реторика и анализ на Facebook статуси

ГЕРБ възмутени от статуса на Таско Ерменков за изборите в Русия . Тома Биков го упрекна във функционална неначетеност. Отношенията сред България и Русия би трябвало да стъпват на взаимно преференциална основа, а не на усеща , съобщи ГЕРБ. Той видя антиевропейско държание в алените.

Тома Биков е неудовлетворен, че Таско Ерменков наскърбява наши сътрудници, наричайки ги идиоти . Освен това аленият народен представител признавал анексията на Крим. От ГЕРБ са възмутени и от мълчанието на водача Корнелия Нинова и настояха още през днешния ден тя да вземе позиция по статуса на Ерменков.



Той се ядоса,че соцводачът скочила на изказванията на Ердоган за прочувствените граници на турската душа . Тя изиска позиция от кабинета. Затова ГЕРБ желаят през днешния ден нейната позицията за Ерменков.

Левицата видя гьобелсова агитация в изявлението на Тома Биков. Александър Паунов отбрани социалиста и съобщи, че Таско Ерменков е изказал персонално мнение. Захапа и Цветан Цветанов, че давал подобен звук.

Цветанов реагира несъмнено, оставайки учуден от неразбираемите позиции в столетницата .

 С Декларация ГЕРБ се възмущават от Таско Ерменков
С Декларация ГЕРБ се възмущават от Таско Ерменков

Смятат, че се уронва престижа на Народно събрание и се слагат под въпрос изграждани с десетилетия консенсуси в политическия и публичен живот на страната

Произвеждате единствено спорове, кавги, проблеми, намеси се и Кристиян Вигенин. Не сте в положение съответно да се противопоставите на рецензиите на опозицията, счита социалистът. Той настоя ръководещите да се съсредоточат върху значимите държавни каузи . Вие се държите като властническа партия в властническа страна, захапа Вигенин съперниците си. Светът се трансформира и позициите се трансформират, разяснява социалистът .

 Русия не намира правилния звук към България, счита Вигенин
Русия не намира правилния звук към България, счита Вигенин

Не счита, че Русия целеустремено се пробва да основава настроения против себе си в България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР