ГЕРБ, в опит да се спасят, създават тоталитарна държава, в

...
ГЕРБ, в опит да се спасят, създават тоталитарна държава, в
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ създават тоталитарна държава, силовите институции се използват за удар върху опонента

" ГЕРБ, в опит да се спасят, основават тоталитарна страна, в която силовите институции се употребяват за удар върху съперника. Те не се употребяват за откриване на действителни закононарушения ", разяснява в партийната БСТВ депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев.
 Спецпрокуратурата: Йончева е знаела за незаконния генезис на парите  Елена Йончева е упрекната в пране на пари
" Елена Йончева е кореспондент и проверяващ публицист. Виждали сме я в най-критичните точки на планетата. През последните две години, с доказателства, сподели казуса с граничната ограда, направи разкритието за урана във водата в Хасково, " кумгейт " с Делян Добрев. Тя осъди Бойко Борисов и неговото огромно его не може да превъзмогне това, както и абсурда с къщата му в Барселона. ", добави той.

Според него офанзивата против Йончева идва поради нейните разкрития.

" Титаникът на ГЕРБ съвсем е потопен. Виждаме финалните му вопли с всички несгоди, поради които страда и народът. Когато за 10 години не си се поучил от грешките си и продължаваш все по-нагло и безогледно с нездравословни решения, от това страда цялата страна. За страдание тази злополука, която следва за ГЕРБ, ще има отражение върху българския народ ", сподели още Мирчев. 

По думите му " Движение за права и свободи постоянно са били скритият жокер и избавителен пояс на ГЕРБ в доста основни моменти. Но обстановката към изтребителите, с по този начин наречената " коалиция F-16 ",я сподели и нескрито. "

" Движение за права и свободи очевидно са удовлетворени от ръководството на ГЕРБ, получават това, което желаят и гласоподават с тях в основни и избавителни моменти за ръководещите, а по този начин демонстрират на " патриотите ", че са заменими ", съобщи депутатът.

Стоян Мирчев разгласи, че на Конгреса на Българска социалистическа партия на следващия ден ще одобряват два значими документа. Единият е платформата за идните европейски избори и другият е финализираният вид на " Визия за България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР