ГЕРБ-Сливен представи предизборната си програма „Повече за хората тук“ в

...
ГЕРБ-Сливен представи предизборната си програма „Повече за хората тук“ в
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев: Изправихме Сливен на крака, гордеем се с постигнатото през изминалите 4 г.

ГЕРБ-Сливен показа предизборната си стратегия „ Повече за хората тук “ в препълнената зала на Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “. Кандидатът за кмет Стефан Радев показа постигнатото по време на мандата му и дружно с претендентите за общински съветници обрисуваха главните цели за ръководството на Сливен, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Преди четири години излязох пред вас с обещанието Сливен да тръгне по нов път. Днес желая да благодаря на всички вас за доверието, на екипа на общината, на достойните съветници от ГЕРБ и на държавното управление за поддръжката. Заедно успяхме да надигнем Община Сливен на крайници и да преодолеем рецесията. Много хора не имаха вяра, че в тежката обстановка ще имаме време и сила да променяме Сливен. Ние обаче работихме на високи обороти, с цел да реализираме това, с което се гордеем “, съобщи от трибуната Стефан Радев.

По време на мандата му като кмет на Сливен сполучливо започва програмата за саниране на жилищни блокове, беше построено кръгово придвижване на „ Розова градина “, сбъднат бе „ пробив “ на улица „ Г.С. Раковски “ и се осъществиха редица други планове. „ Няма да спрем дотук. Сега стоя пред вас с амбициозна стратегия и визия за развиването на Сливен. Целта ни е една – всеки гражданин да живее в по-добра среда, да има повече вероятности за работа и приходи, за по-високо самочувствие и всеки да се усеща горделив, че е сливналия. Всички желаеме да реализираме повече за хората тук. Затова ви приканвам - на 27 октомври гласувайте с номер 43 в бюлетината! Нека още на първи тур осигурим непоклатимост и вероятности за общината “, сподели още Радев.



Даден бе приоритет на построяването на индустриална зона сред Сливен и Ямбол и развиване на инфраструктурата освен в центъра на града, само че и по кварталите и дребните обитаеми места. Кандидатите за общински съветници показаха още значими и изпълними ограничения във връзка с сигурността, образованието, туризма, опазването на здравето, възстановяване на градската среда и обществената политика. Областният координатор на партията Десислава Танева благодари на всички за поддръжката през годините.



„ Преди четири години не всички познавахте Стефан Радев. Четири години по-късно съм горда да се изправя пред вас и да кажа – това е мандатът, в който се свърши най-вече за Сливен в годините на прехода. Това е индивидът не на обещанията, а на уговорката, отговорността и на работата. Нашите претенденти са уважавани хора и положителни експерти. Няма по-интелигентен, компетентен и можещ екип. Те са най-хубавите “, съобщи Танева и пожела победа още на първи тур с номер 43 в бюлетината.



Всички претенденти за общински съветници и претендентите за кметове на ГЕРБ в обитаемоте места в общината бяха показани на присъстващите в залата, а на събитието стана ясно, че програмата е отворена и за положителни хрумвания от жителите на Сливен.



Поради засиления интерес и препълнената зала бяха обезпечени места и във фоайето на театъра, където на огромни екрани феновете следиха протичащото се на сцената.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР