ГЕРБ – Сливен дари шест тона продукти от първа необходимост

...
ГЕРБ – Сливен дари шест тона продукти от първа необходимост
Коментари Харесай

ГЕРБ – Сливен дари шест тона хранителни продукти на Общинската хранителна банка

ГЕРБ – Сливен подари шест тона артикули от първа нужда на Общинската хранителна банка „ Заедно за теб! “. Дарението включва олио, брашно, ориз, леща, фасул, захар, макаронени произведения.

Продуктите са закупени със средства, дарени от общински съветници, членове на управлението и редови членове на локалната конструкция.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Сливен Здравко Костадинов съобщи, че в сложното време, в което живеем, всеки би трябвало да отвори сърцето си и да помогне съгласно опциите си.

ГЕРБ подари бързи проби на Белодробната болница в Русе

„ Дарителството е непринуден акт, който в моменти на рецесия може освен да подкрепи физически, само че и прочувствено да поддържа прочут или чужд човек. Заради изключителното състояние доста хора сега изпитват компликации, както сподели в апела си и кметът Стефан Радев. Има възрастни и обществено слаби, които се нуждаят от помощ, по тази причина приканвам всеки съгласно опциите си да подари пакетирани артикули в Общинска хранителна банка. Нека бъдем положителни и смирени, изключително в навечерието на най-светлия християнски празник Великден “, сподели Костадинов. Той благодари на кмета Стефан Радев и екипа му за стартирането на акцията, тъй като е навременна и доста нужна.

Според Здравко Костадинов управлението на Общината реагира съответно от началото на изключителното състояние и дефинира въведените ограничения като уравновесени, нужни и ефикасни.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР