ГЕРБ сигнализира за хакерска атака срещу всичките им канали в

...
ГЕРБ сигнализира за хакерска атака срещу всичките им канали в
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви тежка руска хакерска атака на каналите си

ГЕРБ алармира за хакерска офанзива против всичките им канали в обществените мрежи. Георг Георгиев изясни на конференция в централата на партията, че " всички информационни канали във " Facebook " са ударени от тежка хакерска офанзива и по съответно - три изявления по най-горещата тематика - ужасяващите злоупотреби в енергетиката, импорт и експорт на газ и далаверите, които са се правили с медиаторите на тези покупко-продажби ".

Георгиев посочи и трите изявления: описанието на схемата за офшорните компании за експорт на газ, показана от Делян Добрев; самата графика; публикуваната от медиите подправена вест, че Бойко Борисов споделил, че през 2023 година " Газпром " би трябвало да се върне в България.

Трите били атакувани, а усещане направило съвпадението в профили, които са имали стотици мнения и са правили опити да блокират тези вести, профили без фотоси, съветски имена.
 В ГЕРБ откриха, че при горивата механизмът на конкуренция е негоден
В ГЕРБ откриха, че при горивата механизмът на конкуренция е негоден

Предлагат два разновидността, а Борисов поучава за " Газпром "

Георг Георгиев счита, че даже политически лица вземат участие в това. Зоран Ангелов, IT експерт в партията разясни, че всички са взети от съветската обществена мрежа.

Томислав Дончев дефинира обстановката " не като ментална каша, а вълшебна приказка, със събития, чудеса, двамата братя, принцеса, латентен красавец и ламя, която мята огън, зареден с съветски газ , и правилен асистент на двамата братя ". Все отново той попита къде е отговорът на въпроса за доставките на съветски газ от един месец и за повишените цени на дизела и бензина, както и тематиката за увеличеното негативно салдо с над 4 милиарда лева
 Мащабна хакерска атака против Черна гора, осведомени са съдружниците в НАТО
Мащабна хакерска атака против Черна гора, осведомени са съдружниците в НАТО

Свикано е съвещание на Съвета за национална сигурност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути: " Нито ще ни заглушат устата, нито големите пари, с които разполагат, наетите и скъпи интернационалните експерти, единствено да провеждат компроматна отбрана против нас. Ние не сме Северна Корея, Русия, където Фейсбукът да бъде спрян. Откъде пристигна тази гневна атака - от обстоятелството, че през вчерашния ден споделих, че ще потвърдя с числа, че ние сме по подвластни от Русия и милиарди са изтекли от България. Да забележим в този момент каква хакерска офанзива ще създадат. "
 Национална следствена служба ще бори киберпрестъпленията с нов отдел
Национална следствена служба ще бори киберпрестъпленията с нов отдел

Звеното стартира работа от 1 септември

Борисов счита, че има връзка и съветът му към служебното държавно управление за договарянията с " Газпром " и за " Балкански поток ", откъдето може да влезе газ на пет места в България. Той отхвърли и обвиняванията, че 12 година ГЕРБ не са правили нищо по тематиката за вноса на природен газ.

След това водачът на ГЕРБ цитира статистика на Национален статистически институт за инфлацията, информация на Българска народна банка за Брутният вътрешен продукт и заключи, че " оптимистичните числа на Асен Василев не са правилни ". Включи в изброяването и Атанас Атанасов, Христо Иванов, Даниел Лорер. После уточни, че е извадил по пера цифрите и изводът е, че България е три пъти по-зависима от Русия. Борисов загатна и ръководството на Владимир Путин, " който елементарно приема милиардите, които получава през България ".
 Асен Василев: Ако сме спрели поръчките към Газпром, значи сме в несъблюдение
Асен Василев: Ако сме спрели поръчките към Газпром, значи сме в несъблюдение

Договорът бил преподписан с нова формула през 2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР