ГЕРБ ще се върне на власт – заформя се тройна

...
ГЕРБ ще се върне на власт – заформя се тройна
Коментари Харесай

Веселин Стойнев: Заформя се нова тройна коалиция между ГЕРБ, ДПС и БСП

ГЕРБ ще се върне на власт – заформя се тройна коалиция сред тях, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Такава прогноза направи в „ Лице в лице “ по бТВ журналистът Веселин Стойнев.

„ В този парламент намерено стартира да се оформя една нова тройна коалиция – ГЕРБ, Движение за права и свободи и частично Българска социалистическа партия. Твърде евентуално е ГЕРБ да остане първа мощ и може да не върнат мандата, а да си го осъществят, тъй като Движение за права и свободи даде съобщи, че „ бракът “ ще се случи, а Нинова може да бъде натисната да взе участие във властта “, изясни журналистът.

Относно хипотетичния нов политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, Стойнев съобщи: „ Има капацитет, може да се нарежда в център-ляво. Затова са и предизвестията на Българска социалистическа партия, тя се усеща най-засегната “.

Според него 46-ото Народно заседание е изглеждало изтощено и е работило разточително: „ След като не съумя да извърши главната си функционалност – да сформира кабинет, се оказа неправилен за хората и стартира да натрупа негативи “.

По думите му главният провинен да няма държавно управление е водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов. Той разяснява, че въпреки всичко е имало опция да се откри някаква формула за ръководство, само че неналичието на диалогичност е довела до края на 46-ия парламент.

„ Има Такъв Народ ще си понесе отговорността, социологическите изследвания демонстрират отлив от партията. Този план завършва безславно “, съобщи журналистът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР