ГЕРБ ще предложи правителство с първия мандат като победител в

...
ГЕРБ ще предложи правителство с първия мандат като победител в
Коментари Харесай

Бойко Борисов заговори за кабинет с третия мандат. Ако не успеем, отиваме на президентска република


ГЕРБ ще предложи държавно управление с първия мандат като победител в последните предварителни избори, само че съгласно водача на партията Бойко Борисов " първият мандат е рисков ". Бившият министър председател атакува остро още веднъж " Продължаваме промяната " и в частност Асен Василев - включително и с подмятания, че " пазят ползи на непознати страни " и разгласи, че няма " никакъв късмет " ГЕРБ и Политическа партия да ръководят дружно:

" Нито те го желаят, нито ние го желаеме. Тяхното его не им разрешава да поддържат първия мандат, само че пък и нашето... ние не можем да подкрепим втория... ", сподели Борисов на конференция, оповестена малко преди да се случи.

И заключи, че остава като вид третия мандат, в който да се направи опит за " отговорно " държавно управление и за болшинства, които да създадат по този начин, че Народното събрание да работи. На въпрос съгласно него какъв брой % е вероятността това да се случи, водачът на ГЕРБ отговори: " 100 %. Ако не успеем - отиваме на президентска република. Ако не се оправим политиците в Народното събрание, отиваме на режим и знаем кой ще го води тоя режим ".

Бойко Борисов удостовери обявената по-рано от някогашния президент Росен Плевнелиев пред камери. Идеята била тя да се състои във вторник, като от страна на ГЕРБ щели да вземат участие Десислава Атанасова като ръководител на парламентарната група, Кирил Ананиев като " най-хубавия финансист в Народното събрание ", Деница Сачева - дащото точките на Политическа партия били все обществени, и Делян Добрев - поради енергетиката.

Бившият министър-председател се впусна в размишления какъв брой е значимо да има работещ парламент. И някак стигна до тематиката, че когато има симер министър-председател - като него самия, като Иван Костов преди - " Народното събрание не е толкоз значим ", тъй като министър председателят е най-овластен. Но в този момент Народното събрание бил значим, а когато той е слаб - там е президентът.

" Ядрена опасност " - това е най-големият боязън на Борисов, стана ясно от думите му, и това е идващият му мотив какъв брой е значимо Народното събрание да работи. За водача на ГЕРБ опасността идвала от АЕЦ " Запорожие ": " Володимир Зеленски има поддръжката на целия западен свят, той не може да се съобщи. Не виждам по какъв начин Путин ще се прибере. “Мръсна бомба ” е рисковано, за който и да я пусне, това е непосредствено в Хага, военно закононарушение. Ако стане нуклеарна повреда - армиите да се разбягат и да остане въпросът отворен кой е побелител - това е моят призрачен сън, от това не мога да дремя ".

По думите му тогава " отпътува България, същото за Румъния, за Скандинавия, зависи кой има шанс и накъде духа вятърът... И в тази обстановка да останем без парламент е рисковано ".

В ревюто си Борисов дълго приказва против машините за гласоподаване и по какъв начин били манипулирани и " не ги внесоха от Венецуела, Мадуро и мадуровци гласоподават с тях ". Затова и ГЕРБ подкрепили Българска социалистическа партия за.

Машините за гласоподаване, които се употребяват сега в България, бяха доставени за първи път в осъществяване на закона по времето, когато ГЕРБ към момента беше на власт през 2021 година - след социална поръчка, извоювана от " Сиела ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР