ГЕРБ се занимава с какво е правила Корнелия Нинова преди

...
ГЕРБ се занимава с какво е правила Корнелия Нинова преди
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Съдете ме, осъдете ме, вкарайте ме в затвора

" ГЕРБ се занимава с какво е правила Корнелия Нинова преди 20 г ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на Нова. Тя добави, че опозицията няма да се поддаде на тази провокация.

" Заповядайте, съдете ме, осъдете ме, вкарайте ме в пандиза ", прикани Нинова. Тя обаче желае през това време народът да знае какво става в страната.

Да излезем от чувството за приватизация - наше, ваше. 80% от българите смятат, че приватизация та е разбойническа. Приватизация, концесии - на злато на вода - всичко да е на масата, иска Нинова. Тя поддържа концепцията за проверка на приватизация та.

По думите й обвиняванията към нея от страна на Антон Тодоров са стъпка за оскверняване на опозицията, а не за търсене на истината.

Нинова счита, че ГЕРБ не цели да се направи проверка на приватизация та, а да опозори Българска социалистическа партия.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява обвиняването към себе си, че е придобила за 10% от цената " Техноимпекс ". " Не, това не е правилно ", отсече водачът на опозицията. Тя отхвърля това да е истина.

" Кой трябва да каже това в една правова страна?  Антон Тодоров ли? ", запита реторично Нинова и изясни,ч е потвърждава невинността си.

" Доказвам го с органите, които би трябвало да се произнесат ", натърти Корнелия Нинова. Тя се базира на инспекция от 2001 година и на тази от това лято. Проверките сочили, че няма данни за закононарушение. Финансова проверка предоставена от прокуратурата сочи, че при приватизация та няма данни за закононарушение, акцентира още аленият водач.

" Аз заявявам, че няма да се позовавам на изтекла отминалост, в случай че и другите в политиката не се базират на изтекла отминалост за предходния им професионален живот ", подчертава Нинова и още веднъж посочи, че ще разяснява всичко, тъй като няма никакви терзания.

Да не се гледа дали ГЕРБ и Българска социалистическа партия са пунктуални, споделя соцлидерът. " Гледайте прокуратурата и съдът да са пунктуални ", приканва Нинова.,

Тя изясни, че жилището й било купено на заем.  " Колко български фамилии са си купили жилища на заем ", пита аленият народен представител. " Имам едно жилище, което сме си купили като семейство с заем ", изяснява собствеността си Нинова.

Тя отсече, че  Българска социалистическа партия са на мнение, че приватизация та е съдействала за разграбването на страната. Тя роптае, че народът е занимаван с неща от преди 20 години.

" Какво се случва през това време в страната - стачкуват в " Пирогов ", стачкуват майки за далавери в детски градини, стачкуват служители на реда, пенсионери ", акцентира Корнелия Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР