ГЕРБ-СДС отива на поредните избори с претенциите за победа, по-голяма

...
ГЕРБ-СДС отива на поредните избори с претенциите за победа, по-голяма
Коментари Харесай

Даниел Митов: Целият цивилизован свят сложи кръст на Владимир Путин

ГЕРБ-СДС отива на следващите избори с претенциите за победа, по-голяма от предния път, с цел да може България да има устойчиво държавно управление.

Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в ефира на Nova News.

Той бе питан за новостите в подреждането на листите, като да вземем за пример това, че в Перник листата ще води Георг Георгиев, а не Кирил Ананиев, както бе до момента. „ Това си е вътрешнопартийна динамичност, която не интересува необятната аудитория. Такава е подредбата ”, отговори Митов.

На въпрос по отношение на това дали Кирил Ананиев и Петя Аврамова ще са част от листите, той изясни: „ Те са част от нашия тим, част от ГЕРБ. Това, което интересува българския жител, е дали ще има постоянно държавно управление. ”

" Политическа партия и Демократична България се събират дружно, тъй като се усещат слаби. Те не желаят държавно управление, приказват за избори две в едно през есента ", счита той.

Даниел Митов разяснява и въпросът с Паметника на Съветската войска. В петък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че той би трябвало да бъде опустошен. " Мястото на МОЧА е в музей ", съобщи изрично Даниел Митов, употребявайки името, което от десницата дадоха на монумента, от Монумент на окупационната Червена войска. Абревеатурата звучи като съветската дума за пикня.

„ Целият цивилизационен свят постави кръст на Владимир Путин ”, сподели още Даниел Митов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР