ГЕРБ-СДС и ДБ-ПП заедно изработваме законодателна програма за първата сесия

...
ГЕРБ-СДС и ДБ-ПП заедно изработваме законодателна програма за първата сесия
Коментари Харесай

ГЕРБ и Промяната се разбраха за първата крачка

" ГЕРБ-СДС и ДБ-ПП дружно създаваме законодателна стратегия за първата сесия на Народното събрание. Тя ще бъде обвързана с избора за ръководител на Народното събрание. Тя включва най-важните за страната ни тематики в другите секторни политики и законопроекти, свързани с приемането на България в Шенген, еврозоната и Плана за възобновяване и резистентност, както и правосъдна промяна ".

-->
Това заяви ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на общ брифинг с ПП-ДБ. До нея стояха Росен Желязков - предлагането на ГЕРБ за ръководител на Народното събрание, Христо Иванов - съпредседателят на " Демократична България ", и учен Николай Денков от " Продължаваме промяната ".



" Дали ще има държавно управление и с кой мандат ще бъде то, зависи от напъните на всички нас. Голяма стъпка е, че имаме към този момент общи цели ", съобщи Атанасова.

„ Целта ни е да пристъпим към поетапно пускане на обособени детайли на парламентарната република. Започваме с уточняването на нужния най-малко, от огромни национални задания, за които всички сме съгласни. Това, че има съвпадане по тях, не е вест. Пет акции сте ни слушали да приказваме по тях. Използвали сме ги за основа, с цел да стартираме най-малко една сесия на Народното събрание “, съобщи Христо Иванов.

Той уточни, че диалозите за лъчение на ръководител на Народното събрание не са завършили и че тематиката с някакъв тип на периодично повтаряне е отворена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР