ГЕРБ отива с амбициите за по-голяма победа на тези избори,

...
ГЕРБ отива с амбициите за по-голяма победа на тези избори,
Коментари Харесай

Даниел Митов: Светът сложи кръст на Путин, руската икономика тепърва ще страда

" ГЕРБ отива с упоритостите за по-голяма победа на тези избори, с цел да има постоянно и устойчиво държавно управление. Българският жител се интересува от това, да излезем от рецесиите, в които се намираме. Те не желаят към този момент да бъдат ръководени еднолично от Румен Радев посредством служебни държавни управления. Политическа партия и Демократична България се събират сега, тъй като поотделно усещат уязвимост. Двете обединения не желаят България да има държавно управление, а си приказват по какъв начин страната ни ще върви през есента на избори 2 в 1, което е безконтролно. България не може да бъде държана без постоянен кабинет поради упоритостта на една или друга партия. Знаете, че в предишния парламент не ни доближиха шестима депутати, с цел да се гласоподава експертният кабинет " Габровски ". Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ пред Нова нюз.  

" Паметникът на Съветската войска би трябвало да бъде демонтиран и оттова насетне институциите да намерят мястото на позорния знак на тоталитаризма в музей, където му е мястото ", разяснява някогашният външен министър.  " Когато се прави правосъдна промяна, би трябвало да бъде рационално, с цел да не се постанова по-късно " промяна на промяната ". Не бива да се прибързва. Академичната общественост също би трябвало да си каже мнението. Трябва да се изяснят тези въпроси и тогава да се премине към гласоподаване. Трябва да има надзор над основния прокурор. Не може обаче да се прави правосъдна промяна на парче. Трябва да се пита Иван Гешев какво схваща под " разгром на прокуратурата ". Джеймс О`Брайън сподели нещо, което казахме и ние няколко дни преди този момент. Жестът на Съединени американски щати беше за това, че страната ни по-бързо би трябвало да се оправи с избрани проблеми, свързани с корупцията. Всяка една от партиите, в това число и ние, сме декларирали, че това би трябвало да се случи ", разяснява Митов. 

" Войната ще завърши, когато Русия се изтегли от Украйна и тя си възвърне териториите. Очевидно светът е разграничен на цивилизовани страни и диктатури. Ясно се вижда, че върху Путин е комплициран кръст. Руската стопанска система занапред ще страда. Тя и сега е в тежко положение. Когато сме в положение на тежка борба и се правят закононарушение против човечеството, говоренето за салда обслужва агресора ", съобщи Даниел Митов. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР