ГЕРБ обвиниха социалистите в лицемерие, защото повече от месец не

...
ГЕРБ обвиниха социалистите в лицемерие, защото повече от месец не
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини БСП в лицемерие за магистралите

ГЕРБ упрекнаха социалистите в двуличие, тъй като повече от месец не са се поинтересували от документите, предоставена им от АПИ по отношение на писмата, които пратиха соцдепутатите до пътната организация. Водачката на листата на Българска социалистическа партия, към този момент евродепутат, Елена Йончева и сътрудниците й упорстваха за документи и правото самостоятелна лаборатория да вземе проби на качеството на настилките на автомагистралите у нас.

Само преди ден от АПИ оповестиха на медиите, че никой от депутатите от " Българска социалистическа партия за България ", които се подписаха под писмото, не е отишъл да се запознае с предоставената документацият по Закона за достъп до публичната информация.

" Нищо няма да създадат, тъй като изборите минаха ", съобщи в Народното събрание депутатът от ПГ на ръководещото болшинство Маноил Манев. " Аз нали ви споделих - че всичко това, което се прави, е фалш, предизборна машинация. Нищо няма да вършат към този момент, тъй като изборите минаха. Нищо няма да създадат - по този начин, както не направиха  снищо бузлуджа. Събаря се, тъй като нямат пари ", сподели старозагорският депутат. 

" Това е същата тематика, за която госпожа Нинова обича да споделя - " не е значимо какво ние ще създадем, значимо е хората да чуят, каквото желаят ", добави Манев. Той се закани, че ще продължи да не мълчи, когато социалистите " лъжат и манипулират хората ".

В отговор зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов отхвърли обвиняването, че тематиката е била използвана предизборно.

" Не сме я не запомнили тематиката. Това е тежка тематика, ще има изказване, ще имаме позиция в понеделник ", прикани за самообладание Филип Попов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР