ГЕРБ обвини БСП в умишлен сценарий за създаване на напрежение

...
ГЕРБ обвини БСП в умишлен сценарий за създаване на напрежение
Коментари Харесай

ГЕРБ: Нинова създава умишлено напрежение в Странджанско

ГЕРБ упрекна Българска социалистическа партия в тенденциозен сюжет за основаване на напрежение към записаните огнища на чума по дребните преживни животни с Странджанско и почналата евтаназия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На брифинг в централата на партията от ГЕРБ сигнализираха за съществуващо видео в обществените мрежи, което демонстрира, че по време на митингите и блокадата в село Шарково един от най-активните протестиращи е бил в контакт по телефона с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. „ Този човек се споделя Тодор Атанасов и е един от най-активните уредници, които попречват достъпа на службите, на оторизираните институции, във връзка с това огнище на чума, което е там “, разясни Антон Тодоров.
Според него този проблем е извънредно сериозен, тъй като във видеото Атанасов твърди, че е в директно връзка с Корнелия Нинова по телефона, която им дава „ екшън проект “ за това какво да вършат, с цел да попречват полицията.
От ГЕРБ чакат неотложен отговор от водача на левицата. „ Първо – познава ли този човек? Общувала ли е с него във времето, в което сама тя присъстваща в Странджа? Поддържала ли е контакти с други хора от групите, които провеждат провокации в Странджа през последните няколко дни? Поддържала ли е контакти с хората, които са напълно външни лица за това село, бяха отишли там с първокласни коли и попречиха хората да си свършат работата? “, попита националният представител Тома Биков.
ГЕРБ се заканиха, че в случай че не получат незабавни и съответни отговори от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, ще се извърнат към прокуратурата с искане да проверява случая. „ Това, което се случи в Странджа, наподобява на провокация против националната сигурност на България, не против ГЕРБ и не против държавното управление “, счита Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР