ГЕРБ обмисля вот на недоверие към правителството, каза председателката на

...
ГЕРБ обмисля вот на недоверие към правителството, каза председателката на
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ако бяхме на власт, кризите нямаше да се случат

ГЕРБ обмисля избор на съмнение към държавното управление, сподели председателката на парламентарната група на партията Десислава Атанасова, само че без да посочи по каква тематика.

" Правителството е хибрид от тотално противоположни по идеология партии без управническа стратегия. Досега никое държавно управление не е започвало мандата си без ясна идея и без проект за справяне с рецесиите. Елементарната човешка логичност е, че който не се оправя с ръководството на страната, би трябвало да напусне . Логиката на Бойко Борисов е, че не би трябвало да остане неубеден човек, че смяната е към по-лошо и в следствие хората не би трябвало да им гласоподават избор на доверие. Колкото повече дни има това държавно управление, толкоз това е по-вредно за страната ", разяснява Атанасова в неделя пред БНР.

И уточни, че митингите не са политически, а обществени и са явен знак за несправяне на държавното управление с нито една от сферите на живот.

" Ако ГЕРБ беше във властта, рецесиите нямаше да се случат или щеше да откри рационално решение ", уверена е Атанасова.

Тя повтори и рецензиите на ГЕРБ към ръководещите за спрения съветски газ:

" Всички страни са намерили метод да правят заплащане, с цел да подсигуряват своя народен интерес. Няма страни, които заплащат в рубли, само че са намерили метод да подсигуряват доставките си на природен газ. Какъв газ употребява България и от какъв снабдител ? Както и до момента, само че на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат. Ако ГЕРБ имаше опция да предлага решение, щеше да го направи. Отново се завърнаха медиаторите в доставката на природния газ ".

По думите ѝ държавното управление не възнамерява нищо, което да е обществено известно .

" Няма потребност опозицията да подкопава ръководството, тъй като то се е закопало от дълго време. Обмисляме избор на съмнение, има доста тематики, за които да се изиска избор на съмнение. На първо място ще желаяме оставката на зам.-председателя на Народното събрание . Тази коалиция би издържала единствено и единствено да остане във властта ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР