ГЕРБ не са ни съвсем партньори. В момента от страна

...
ГЕРБ не са ни съвсем партньори. В момента от страна
Коментари Харесай

Венеция Ангова, ПП-ДБ: ГЕРБ не са ни съвсем партньори

" ГЕРБ не са ни напълно сътрудници. В момента от страна на ГЕРБ виждаме, че доста им се желае да ръководят с " Възраждане ", само че не им стиска ", разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Венеция Ангова.

" От една страна те непрекъснато ни нападат обществено - посредством водачите, посредством Делян Добрев, който е така наречен вътрешна съпротива против ПП-ДБ. От друга страна, когато желаят да прокарат нещо, с което не сме съгласни, употребяват гласовете или негласовете на " Възраждане " - когато те не гласоподават, от време на време нещата не минават в Народното събрание ", съобщи тя.

" Борисов и Пеевски сякаш пеят в един хор, не знам кой е диригентът. За мен беше изненада да отида на бюджетна комисия, свикана от Йордан Цонев и той самият да я разпусне поради съгласие сред ГЕРБ и Движение за права и свободи да няма комисия във връзка здравната система ", сподели още депутатката.

Гледането на бюджета стартира от идващия понеделник, когато ще има изключително съвещание на Народното събрание.

" Ненужно се забавихме с една седмица ", разяснява Венеция Ангова:

" Механизмът за ръководство е написан и препоръчан от ПП-ДБ още през юли. В него се споделя, че решенията в Народното събрание минават през координиране с управлението на парламентарните групи, а регулаторите минават през развой, който не е квотен. Идеята е да се търсят най-правилните хора за верните позиции. В началото се събират номинации, по-късно минават документален обзор и изявление - като назначението на човек във компания ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР