ГЕРБ не е получила нито стотинка от Васил Божков, ако

...
ГЕРБ не е получила нито стотинка от Васил Божков, ако
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ не е получила и стотинка от Божков, убеден съм, че Влади Горанов е невинен

ГЕРБ не е получила нито стотинка от Васил Божков, в случай че някой някъде е получавал, да си носи отговорността. Владислав Горанов беше освободен като министър и не взе участие в нито една листа на партията. Така някогашният министър председател Бойко Борисов разяснява от Стара Загора новата порция имена от листата " Магнитски ".

" Вчера по закона " Магнитски " беше глобен някогашен наш член - Влади Горанов. Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър и народен представител и от този момент не взе участие в нито една листа на партията. Ние до толкоз можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства - има органи, които да проверяват ", безапелационен беше Борисов и продължи:

" Нито стотинка, нито лев не сме получили от въпросния Божков - и Господ ми е очевидец - в случай че някой някъде е получавал, да си носи отговорността. Казвам го, тъй като Христо Иванов си беше пуснал един пост през вчерашния ден ".

Борисов изрази очакванията си, че Горанов ще потвърди, че е почтен.

" Съжалявам за децата на Горанов. Ние можем да понесем всичко, само че децата не могат. Надявам се Горанов да потвърди, че е почтен. Аз съм уверен в неговата непорочност ", акцентира някогашният министър-председател.

По думите на водача на ГЕРБ България ще успее да се контракти с ЕК по Плана за възобновяване във връзка с Маришкия басейн.

Борисов беше безапелационен още, че ГЕРБ още веднъж ще завоюват предварителните парламентарни избори на 2 април.

" Хората виждат направеното от ГЕРБ, виждат какво стана с инфлацията, с цените, когато я няма ГЕРБ - да сравнят ", сподели някогашният министър председател и разгласи, че Живко Тодоров ще бъде претендентът за кмет на Стара Загора на изборите през есента.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР