ГЕРБ и “Продължаваме Промяната са като олио и вода. Това

...
ГЕРБ и “Продължаваме Промяната са като олио и вода. Това
Коментари Харесай

Човек на ПП попари народа! Какво прогнозира

ГЕРБ и “Продължаваме Промяната ” са като олио и вода. Това съобщи Искрен Митев от Политическа партия в предаването “Твоят ден ” по NOVA NEWS. “Ние не сме съвместими и няма по какъв начин да работим дружно ”, безапелационен бе той.

“До какво ще докара това? ”, попита още Митев, съгласно който при диалог за правосъдна промяна, да вземем за пример, обединението би се разпаднала.
-->
Митев дефинира предизборната акция като отрицателна. Според него това е била и повода за ниската изборна интензивност. “Това беше една отрицателна акция, в която всеки изграждаше желанията си посредством негативите на съперниците си. Това докара до по-нисък резултат и един доста фрагментиран парламент, който прави една невъзможна сега композиция ”, изясни той.

“Проблемът не е дали Политическа партия би седнала с ГЕРБ. Истината е, че хората, които са дали своят вот за Политическа партия не желаят ние да сядаме с ГЕРБ ”, съобщи още той.По думите му няма разновидности за сформиране на държавно управление, по тази причина ни чакат нови предварителни парламентарни избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР