ГЕРБ е типична вождистка комунистическа партия. Откакто тя управлява, сливането

...
ГЕРБ е типична вождистка комунистическа партия. Откакто тя управлява, сливането
Коментари Харесай

Омерзително е да подкрепяш власт на престъпници, за да не дойдат по-лоши

ГЕРБ е типична вождистка комунистическа партия. Откакто тя ръководи, сливането на управляващите е фрапантно: законодателната власт гласоподава чинно като по времето на Живков. Самият Борисов се хвали, че аленият деспот бил неговия университет. Много чудно какъв антикомунист е той, откакто не е напускал Българска комунистическа партия, възхищава се на Живков и вкарва Сталински практики. ГЕРБ е най-голямата машинация в последните 30 години. Партията на члена на Българска комунистическа партия приютява най-примитивния пласт от комунистическата номенклатура – хора необразовани, само че изпълнителни. Същите тези хора не престават да убеждават някои, че са дясна, проатлантическа и проевропейска партия.

Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ журналистът Даниела Горчева, който живее от десетилетия в Нидерландия.

Вижте цялото изявление с Даниела Горчева тук:

В изявлението Даниела Горчева сподели още:

Точно ГЕРБ създава модела на Путинова Русия. Още с първото си ръководство Борисов подписа „ Южен поток “ – нещо, което даже Българска социалистическа партия не направи. Пак той изтегли граничния и митническия надзор от българската държавна граница за частно съветско дружество, където могат да вършат каквото си изискат, в случай че ще военна база или разследващ център. За експазионистичните ползи на Москва към Проливите, тази база на Българското Черноморие е доста потребна. Ето по този начин Бойко Борисов ни пази от Русия.

Погледнете къде са старите „ сини “ водачи: Надежда Михайлова е в Анкара, Едвин Сугарев в Ниш, Филип Димитров в Конституционния съд, Александър Йорданов в Екологичен потенциал. Така работи развращаващата мощ на корумпираната власт.

Гешев нападна самостоятелни съдии, нарушава презумпцията за невиновност и интернационалните конвенции и раздава присъди присъди в ефир, което е закононарушение. Обвинителни актове и изговаряне на присъди няма да чуем, тъй като съдът единствен към този момент е що годе транспарантен. Става въпрос за крадене на бизнеси от хора, които са отказали да заплащат „ налог нощно шкафче “.

Вкарват те в ареста без съд и присъда за няколко години, унищожават положителното ти име, унищожават бизнеса ти. После всички ние ще платим делата в Страсбург, които ще бъдат заведени и извоювани. В Нидерландия е немислимо медиите да демонстрират човек без присъда с белезници.

Имотната и другите мафии съществуват, тъй като са протежирани от прокуратурата. Казусът „ Осемте джуджета “ ясно демонстрира това. Номерата минават и поради всеобщо неведение.

Мнозина до ден сегашен не знаят, че президентът Радев има представителна власт и не ръководи, не схващат, че служебното държавно управление не може да направи нищо друго, с изключение на да приготви и организира избори. Радев образува длъжностен кабинет през 2017 година и не се помни небето да е паднало.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР