ГЕРБ, ДПС и БСП имат цел да манипулират предстоящите избори

...
ГЕРБ, ДПС и БСП имат цел да манипулират предстоящите избори
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ГЕРБ, БСП и ДПС искат да манипулират нови избори

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия имат цел да манипулират идните избори с хартиена бюлетина в тяхна изгода. Макар " Продължаваме промяната " и Демократична България да го обръщат на партиен протест. Това разяснява пред Българска национална телевизия Тошко Йорданов, зам.-председател от " ИТН ".

Той счита, че наличните машини у нас за гласоподаване подлежат на операция, не се прави и одит на " Информационно обслужване ". Има Такъв Народ желае да се направи подобен одит, с цел да " има успокоение ".

" Заради 4000 гласа не успяхме да влезем в Народното събрание и няма кой да се упрекна. Сега стартира играта какъв да е отговорен, с цел да се върви на избори ", разясни Йорданов. За него удостоверение на това е, че " Политическа партия и Българска социалистическа партия в този момент са разкрили, че не се понасят и има двуличие ". Зам.-председателят на партията на Слави Трифонов е безапелационен, че в случай че бяха влезнали в Народното събрание, първо нямало ръководителят му да е от ГЕРБ и второ - щяло да се образува държавно управление и да не се върви на нови избори.

Тошко Йорданов счита, че изборите ще са март. Има Такъв Народ ще събира специалисти за избрани действия за явяване на идващите избори, уточни още той. В умозаключение той сподели, че партията им към момента е " за " президентска република.
 По-строги условия за разкриване на секция за гласоподаване в чужбина
По-строги условия за разкриване на секция за гласоподаване в чужбина

ЦИК остава без публичен съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР