ГЕРБ дава извънреден брифинг в партийната централа по повод санкциите,

...
ГЕРБ дава извънреден брифинг в партийната централа по повод санкциите,
Коментари Харесай

Борисов: Нямам нищо общо с Пеевски, никога не съм получил и стотинка от Божков

ГЕРБ дава ексклузивен брифинг в партийната централа във връзка глобите, наложени от Съединени американски щати по закона " Магнитски " на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и обвинявания в 19 закононарушения предприемач Васил Божков. В нея вземат участие водачът Бойко Борисов, някогашният вицепремиер и външен министър Екатерина Захариева и номинираният за министър председател на възможното ново държавно управление, което не беше основано - Даниел Митов.

" Няма да изреждам, само че единствено желая да припомня за какво ме избраха за основен секретар, кмет на София и по-късно десетки пъти на избори. Именно поради битката с корупцията, за която сме създали доста. Не мога да приема недомлъвките на някои политически водачи. Аз моите връзки с Пеевски от дълго време съм ги декларирал, те са чисто политически, били са свързани единствено със смесените региони, нито имаме компании, нито имаме общ бизнес. Никога не сме получили стотинка от лицето Божков и всевъзможни спекулации за водачи, които такова... те се знаят кои са ", съобщи Борисов във връзка изказванието на Съединени американски щати, че Васил Божков е подкупвал настоящ политик.

Бившият министър председател акцентира, че поддържа наложени от Съединени американски щати наказания и се надява и българските институции да се задействат.

" Ако би трябвало да поемаме виновност за нещо, то е за нашия зам.-министър Панов, който беше уволнен след експлоадирането на абсурда. Желязков не съм го виждал. Другите дори няма да ги разясня. По време на нашето ръководство някои от тях бяха задържани ", напомни Борисов.

Той настоя да бъде продължено и следствието по шпионския скандал.

" Вчера Европейска комисия разгласи доста значими неща. Първо - България е една от дребното страни без макроикономически дисбаланс. Това източен бюджет ли е? Извинете се! Това е честно. Извинете се за началника на Национална агенция за приходите, извинете се и за ББР. Българска социалистическа партия е международен първенец по заличаване и банкрутиране на банки. Дали някой в този момент не се е огледал и в ББР, дали някой не желае в този момент да разклати тези чиновници? Дали няма подобен сюжет? ", попита Борисов.

Очаквайте детайлности...

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3105375913023791/?notif_id=1622710678739570¬if_t=live_video_explicit&ref=notif
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР