ГЕРБ: БСП е сайт за фалшиви новини с главен редактор

...
ГЕРБ: БСП е сайт за фалшиви новини с главен редактор
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП е сайт за фалшиви новини с главен редактор Елена Йончева

ГЕРБ: Българска социалистическа партия е уебсайт за подправени вести с основен редактор Елена Йончева
От партия Българска социалистическа партия се трансформира във подправен уебсайт и негов основен редактор е Елена Йончева, притежател на офшорна компания. Тази партия, като виждам с какви темпове върви, е на път самата тя да се трансформира в една офшорна компания.

Това съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков, който разяснява изнесената информация от Елена Йончева за нарушавания при построяването на Ларгото, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По-рано през днешния ден Йончева изнесе данни, които съгласно нея демонстрират по какъв начин актуалният министър на културата Боил Банов, в качеството му на зам.-министър на културата през 2016 година, е съдействал за опрощаването наказателна клауза на строителна компания, работила по плана.

От ГЕРБ за безапелационни, че цялата парламентарна група на партията застава зад Боил Банов и провежданата от него политика.

„ Бих призовал всички публицисти да спрат да назовават госпожа Елена Йончева проверяващ публицист. Това преди време се наричаше долнопробно доносничество с подправена информация. То е точно това – подаваш подправена информация и я тиражираш за да опетниш политическия конкурент с неполитически средства. Това прави госпожа Йончева “, счита Биков.

Съпартиецът му Маноил Манев акцентира, че съгласно него дейностите на Елена Йончева са подбудени от желанието да „ гаси огромната горещина край себе си “, поради повдигнатите ѝ обвинявания за пране на пари от страна на прокуратурата. „ Трябваше въпреки всичко да се откри някакъв вид да прехвърляме нещата от болната страна на хубавичко “, счита Манев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР