Гepмaнcĸaтa ĸoмпaния ЅАР, ĸoятo нacĸopo oтĸpи нoв модерен офис в

...
Гepмaнcĸaтa ĸoмпaния ЅАР, ĸoятo нacĸopo oтĸpи нoв модерен офис в
Коментари Харесай

Гepмaнcĸaтa ЅАР ще разраства екипа си в Бългapия cлeд инвecтиция oт 100 милиoнa лeвa

Гepмaнcĸaтa ĸoмпaния ЅАР, ĸoятo нacĸopo oтĸpи нoв съвременен офис в Coфия, сплотяващ развойния център SAP Labs България и комерсиалното сдружение SAP България, разгласи, чe възнамерява да продължи да разраства екипа си у нас. Новата база на компанията в София е част от инвестиция в размер на 100 милиона лв. и е профилирана в създаването на нововъведения и изкуствен интелект.

Сградата сплотява на едно място всички действия и чиновници на компанията. Наскоро екипът на Money.bg се срещна с с част от мениджърския състав на компанията. От него разбрахме, че София затвърждава позицията си на стратегическа международна софтуерна локация в мрежата на SAP.

Новото съвременно офис пространство се намира в Промишлена зона " Хладилника ". Сградата има 11 надземни етажа и 2 подземни, като застроената й повърхност възлиза на 34 800 кв. м. Там на едно място към този момент се обитават развойният център SAP Labs България и комерсиалното сдружение на компанията - SAP България.
 Новият районен софтуерен хъб на SAP, управителен от България, който подреди София до Токио, Сингапур и Берлин
Новият районен софтуерен хъб на SAP, управителен от България, който подреди София до Токио, Сингапур и Берлин

Инвестиция за над 50 милиона лв.

Новият български развоен център на SAP беше посетен от министъра на нововъведенията и растежа Милена Стойчева, която се срещна с част от управлението на един от най-големите немски вложители у нас.

" Сътрудничеството на огромни компании със започващи предприятия е от изключителна значимост за повишението на конкурентоспособността на страната и за икономическия напредък ", разяснява Стойчева по време на срещата.
 Снимка 640018
Източник:

Управляващият шеф на SAP България акцентира, че всяка година в компанията стаж стартират над 70 души, а половината от чиновниците са почнали работа след стаж. В момента назначени са над 1 400, като проектите са да се усилват с 200 до 300 души на година. 

Развойният център в София е седмият по величина от 21, които компанията има. Амбициозните проекти за напредък идват с световен подтекст, в който София се подрежда до още 20 сходни софтуерни центъра в 17 страни по света - от Съединени американски щати и Канада, през Германия и Франция, до Япония и Китай.

От германската компания разясняват, че измежду главните аргументи да влагат у нас са българските ИТ експерти, които са на международно равнище.
 SAP към клиентите си: Ако желаете нововъведения, ще плащате абонамент
SAP към клиентите си: Ако желаете нововъведения, ще плащате абонамент

Огромни разноски ще се наложи да вършат фирмите поради новата стратегия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР