Георги Янев и Александра Фейгин от Игри на волята“ отново

...
Георги Янев и Александра Фейгин от Игри на волята“ отново
Коментари Харесай

Пламна гореща любов в „Игри на волята“: Ледената кралица се ...

Георги Янев и Александра Фейгин от „ Игри на волята “ още веднъж разпалиха слуховете, че сред тях има освен другарство, само че и... обич.
Двамата могат да бъдат близо един до различен, защото тимовете в приключенското шоу са към този момент два. Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им несъмнено става все по-силна и това си пролича в последния епизод на шоуто за тази седмица.
 
 Снимка: NOVA
 

Михаела и Георги се изправиха един против различен в елиминационен двубой. Той съумя да победи в тежката борба с хъс и воля, с цел да се завърне при състезателката.
Освен това те споделиха и най-романтичният си миг. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане двамата организираха прочувствен диалог.

Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишният красавец несъмнено има любов. Доказателство по тази причина е топлата прегръдка сред тях, от която без думи стана ясно какъв брой са привързани.

 

 Снимка: NOVA
„ Не мога да допускам какво ни се случва. Не съм го очаквала “, призна русокоската. Фейгин направи и най-съкровеното си самопризнание. Тя показа, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала благосклонности към момчетата до този миг.

Но с изключение на на Арената, те прекарват от ден на ден време дружно и в живота.

Георги разгласява благо видео в обществените мрежи преди няколко дни и безусловно подлуди почитателите, които са уверени, че те са новата двойка в „ Игрите “.

В началото се вижда по какъв начин те сантиментално са хванати за ръце и се пързалят на леда. В слеващия миг русокоската пада сама в басейн, където точно 21-годишният чаровник я издърпва над водата.

 

 

А описанието разпали фантазията на почитателите им: „ Важно е да спася ледената кралица в тежък миг “. „ Прекрасни. „ Брутална история “, „ Ойй, доста сте сладки “, „ Невероятни “, „ Сладури, страхотна двойка сте “ - това е единствено една дребна част от мненията на почитателите.

Но видеото не е инцидентно. Те са съчетали своите гении в живота. Георги е първенец по плуване, а Фейгин по фигурно пързаляне.

 
 
Неговата фантазия е да има олимпийски орден, а сполучливата ни състезателка към този момент е взела участие в Зимните олимпийски игри в Пекин 2022. Но това не е първата им провокация, която поражда конспирации дали са гаджета.
Преди към месец самата ледена кралица разгласява фотография, на която двамата се гледат влюбено. Още тогава почитатели им не спираха да ги питат дали са двойка и ги дефинираха като доста сладки.
Извън Арената Георги и секси русокоската доста постоянно пускат лайфове и си проличава какъв брой са близки. Очевидно те постоянно прекарват времето си дружно.

Миналият уикенд хубавицата покори следващия си връх в кариерата. Тя сграбчи купата при дамите на държавния шампионат по фигурно пързаляне за купа приз „ Виктория “.

Талантливата ни състезателка получи поддръжка от огромна част от участниците в „ Игрите “, които откровено се радваха на триумфа ѝ.

До нея беше и Георги. На видео, оповестено от Зори, се вижда, че в публиката за кураж и да се наслаждения на ефирното ѝ осъществяване е 21-годишният чаровник. Феновете са уверени, че е въпрос на време двамата да разгласят публично любовта си.

Дали има обич или просто другарство - на този стадий няма безапелационен отговор. Но несъмнено можем да кажем, че те са страховит тандем, а почитателите им не стопират да ги поддържат и да им се радват.

 
 



 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР