Георги Велинов коментира жребия на ЦСКА - София за Sesame

...
Георги Велинов коментира жребия на ЦСКА - София за Sesame
Коментари Харесай

Георги Велинов: Имаше доста съдийски грешки на мача Лудогорец - ЦСКА

Георги Велинов разяснява жребия на ЦСКА - София за Sesame Купа на България. " Червените " ще се изправят против Гигант (Съединение), а именитият вратар на " армейците " съобщи, че такива тимове са рискови, в случай че се получи подценяване.

" Доволен съм от жребия. Знам, че в Съединение има прекрасен стадион, ще стане празник за града. Пожелавам триумф на ЦСКА. Такива тимове постоянно са рискови, в случай че се получи подценяване. Очакваме да се приберем с триумф ", сподели той.
 ЦСКА - София, Левски, ЦСКА 1948 и Лудогорец против тимове от Трета лига за Купата, вижте целия чоп ЦСКА - София, Левски, ЦСКА 1948 и Лудогорец против тимове от Трета лига за Купата, вижте целия чоп
Велинов означи, че е имало много съдийски неточности в мача против Лудогорец, изгубен от ЦСКА - София с 1:2. 
 ЦСКА - София изиска явен аршин за ВАР, пита за две обстановки от мача с Лудогорец ЦСКА - София изиска явен аршин за ВАР, пита за две обстановки от мача с Лудогорец
" Аз съм от ЦСКА и имам същите визии. Имаше много съдийски неточности. Все отново играеш против Лудогорец, знаете по какъв начин е. Няма прецизен аршин, по който се употребява ВАР ", съобщи именитият пазач на ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР