Георги Пашов, съпругът на 28-годишната Фанка, чието тяло беше открито

...
Георги Пашов, съпругът на 28-годишната Фанка, чието тяло беше открито
Коментари Харесай

Съпругът на убитата Фанка се страхувал да не отвлече децата им

Георги Пашов, брачният партньор на 28-годишната Фанка, чието тяло беше намерено през днешния ден по обед в зарязан гараж на пловдивското село Пъдарско, изпитвал боязън някогашната му жена да не отвлече двете им деца. За тях се грижел бащата, откакто преди повече от година двамата се разделили. Имали брак, само че нямали бракоразвод, написа "?4 часа "

Пашов е арестуван като обвинен за тежкото закононарушение, раздрусало Пъдарско. Повече от две денонощия служители на реда от Раковски издирваха 28-годишната жена, която изчезна в петък на разсъмване на път за работа. Днес по обед откриха натрупа й, а преди този момент откриха чантата й хвърлена в бунар.

Според проверяващи Георги направил признания. Дъщеричката Селина учи в учебното заведение в Борец и е второкласничка, като всеки ден пътува до школото и назад. Братчето й Галин, който е на 14 година, идвал да я посреща на спирката. Майката успявала от време на време да издебне, с цел да целуне дъщеричката си. Бащата твърдял, че доста се опасява Фанка да не отвлече децата. Това била неговата версия, която разправял из селото. Галин също живеел при татко си.

След раздялата младата жена се преместила да живее в друга къща на същото село. Според локални била свястна и работлива и мъчно издържала нравите на мъжа си. Това я принудило да го напусне. Той пък обяснявал, че го зарязала поради различен мъж.

Жалко за децата, споделят поданици на Пъдарско.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР