Георги Миланов напуска Левски. Полузащитникът, който следващия месец ще навърши

...
Георги Миланов напуска Левски. Полузащитникът, който следващия месец ще навърши
Коментари Харесай

Левски продава Миланов в ОАЕ

Георги Миланов напуща Левски. Полузащитникът, който идващия месец ще навърши 31 години, минава в Ал Дафра (ОАЕ). Остава единствено националът да мине медицински прегледи и ще стартира в новия си клуб. Всичко към прехвърлянето към този момент е конкретизирано. Халфът е един от главните играчи на столичани и те се надяват да получат пари от прехвърлянето, тъй като през лятото изтича договорът му. В него обаче има уговорка, съгласно която той може да напусне когато и да е при положително предложение.
В Ал Дафра Миланов ще получава по 60 000 евро месечно. Именно заплатата е убедила играча да напусне. На " Герена " той получаваше 15 000 евро и новата му заплата е галактическа за родните стандарти. Полузащитникът оказа помощ на " сините " да завоюват Купата на България предишния сезон, откакто съвсем 10 години игра в чужбина за ЦСКА Москва, Грасхопърс и МОЛ Види, а в Левски възроди кариерата си. Преди да пристигна на " Герена ", той над година беше без тим. Очаква се на негово място в състава на Мъри Стоилов да се завърне Асен Чандъров от Септември Сф.
Ал Дафра е основан през 2000 година, а сега е финален в локалната Про лига единствено с 4 т. от 12 мача. Треньорът Александър Веселинович е сърбин, а преди няколко години отпред там е бил Гьоко Хаджиевски - някогашен ментор на ЦСКА. Клубът към този момент притегли двама чужденци - Мохамед Райхи (Нид) и Мичъл те Вреде (Суринам).
Стоилов бързо постави завършек на трансферната сага към Бауиржан Исламхан. " Измама! Лъжи! " - по този начин Мъри отговори пред sports.kz, откакто беше потърсен за коментар по отношение на спекулациите, че казахстанецът е в проектите му. Полузащитникът сега е без тим, откакто изтърпя наказване поради допинг, а медиите в родината му го спрягаха за трансферна цел на Левски и даже твърдяха, че договорката е въпрос на часове. Мъри обаче няма място в тима си за играчи отвън Европейския съюз.
Първата контрола на Левски от подготовката в Дубай ще е против Ал Насър. Проверката обаче не е против тима от Саудитска Арабия, който купи Кристиано Роналдо, а с едноименния състав от Дубай. Срещата ще е в четвъртък от 16,30 часа на ст. " Ал Мактум ".
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР