Георги Кабаков ще свири дербито на кръга между ЦСКА 1948

...
Георги Кабаков ще свири дербито на кръга между ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Кабаков свири червеното дерби

Георги Кабаков ще свири дербито на кръга сред ЦСКА 1948 и ЦСКА. Помощници на пловдивчанина ще бъдат съгражданите му Мартин Маргаритов и Деян Вълков. БФС не рискува и заложи на най-хубавия рефер за тази среща. Той свири и дербито Левски - Лудогорец (0:0) в предходния кръг.
" Червеният " конфликт е в неделя от 16,45 ч. и към този момент ще се играе на ст. " Витоша " в Бистрица.
Кметът на селото Самуил Попов обаче изиска дербито да не е в полите на Витоша, а на Националния стадион. Той изпрати писмо до ръководителя на БФС Борислав Михайлов, в което приканва длъжностите лица да дефинират мача за рисков и да бъде изместен на ст. " Васил Левски ".
Сега съгласно разпоредбите от ЦСКА 1948 ще провиснал единствено 300 билета за почитателите на ЦСКА - 10% от потенциала на стадиона. От " Армията " оповестяват, че към игрището ще се съберат най-малко 3000 души и ще блокират всичко.
" Считам това за извънредно рисковано за публичния ред и сигурност, ако многочислените искащи да участват на мача почитатели бъдат позволени на стадиона ", написа Попов.
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон показа, че за този мач мотивацията е по-голяма. Голаджията призна, че " почитателите желаят да ги убием ".
" Нашите настройки преди мача с ЦСКА 1948 са малко повече от елементарното. Феновете ни подтикват да играем. Най-силният ни мотив за спечелването на купата е тимът, би трябвало да сме дружно. Това е най-хубавото ни оръжие - отборният дух. Не знам за какво не победихме Локо Пд (1:1). Борихме се, дадохме всичко от себе си. Има такива мачове. Може да отправиш 100 удара, само че в случай че не ти е денят, не вкарваш. В борбата за купата най-важното е, че не загубихме ", сподели Назон. Той получи премията за №1 на XX кръг, в който вкара два гола за триумфа над Ботев Пд (3:1).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР